utorak, 26. travnja 2011.

2 komentara:

  1. Sva prosla stoljeca mi nismo imali na duze drzavu i nismo mogli izskolovat jedan kadar nacionalno i drzavnicki sposoban.Zato su ovakve greske napravljene.Samo si zamislite kao su nase vodje lisicavi i sposobni tudjinski slugani jer tako su iztrenirani tu i tamo se nadje vodja koji je nacionalno malo svijesniji ali su rijetki.Ako se uzdrzimo uz bozju pomoc moramo radit ko i ZIDOVSKI NAROD ja i ti se nemoramo voljeti ni slagati ali moramo zajedno isto nacionalno mislit i Mog Neprijatelja Neprijatelj mora bit moj PRIJATELJ.Hitler je stvorio Izrael a Milosevic Hrvatsku.Da nisu englezi usrali sad bi pijevali lijepu nasu SAVO DRAVO DRINO TECI NITI DUNAV SILU GUBI SINJ MORE SVIJETU RECI DA SVOJ NAROD HRVAT LJUBI. NASA MUSLIMANSKA BRACA SU ODNARODJENA ALI CE SE PROBUDIT I OTVORIT OCI I ZAGRLIT NAS I KRENUT SVE DO DRINE.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti Janko, na ovom komentaru. Ti izpravno prosuđuješ i istinu govoriš!
    Bog i Hrvati!
    Dajte, ljudi, tko zna Kristinu, poručite joj da me pokuša kontaktirati ovdje komentarom, ili na Youtube-u komentarom, ili na mail m.rovis@inet.hr ili miro.rovis@inet.hr
    Facebook je udbaški, Točka.
    ==============
    Janko, primiećujem, međutim da, čini se, nisi dobio, ili nisi potvrdio da si dobio, ili do mene nije stigla tvoja potvrda, adresu popravljenog video zapisa, onog koji se može vidjeti, ali nije to ta adresa, u ovome:
    http://www.youtube.com/watch?v=Jo73zoqUkak
    Kako pišem ovdje:
    http://groups.google.com/group/croatian-news/browse_thread/thread/94e38d662687bba2
    "...Oskaru Šaruniću i Janku Galincu,
    poslao jesam poruku sa adresom popravljenog slikopisnog zapisa..."
    Iz razloga objašnjenih u navedenom zapisu ( još jednom: http://www.youtube.com/watch?v=Jo73zoqUkak ) ne mogu ovdje javno izložiti tu adresu tog popravljenog zapisa, ali i tebi i Oskaru još jednom šaljem tu adresu na vaše mailove.
    Ne dajte ljudi, da je samo UDB-a vidi! što je, čini se, slučaj ovih 15-20 sati odkad ta adresa tog slikopisnog zapisa postoji, nepopisana, na Youtube-u...

    OdgovoriIzbriši